Despre noi

Merotif SRL

Compania Merotif SRL a fost înființată în anul 2014 cu capital privat, de către profesioniști cu experiență de 25 de ani în domeniul construcțiilor, renovărilor și restaurărilor.

Din dorința de a ne dezvolta dincolo de construcții, ne-am extins activitatea și în domeniul instalațiilor și al finisajelor, astfel încât, în prezent, oferim lucrări complete de construcții și instalații, inclusiv renovări de hotel și restaurări de clădiri vechi. Deoarece deviza noastră este „un client mulțumit”, ne străduim să ne dezvoltăm în continuu, atât profesional, cât și fizic.

Echipa noastră este alcătuită din meșteri, profesioniști, lucrători calificați și necalificați, fiecare jucând un rol important în diferite etape ale lucrărilor de construcții și instalații.

Din anul 2020 Merotif SRL colaborează cu firma Wavin Ungaria, care produce și distribuie țevi, conducte și componente din plastic pe care le puteți vizualiza și achiziționa și pe site-ul Merotif SRL.

Pe viitor ne propunem să ne extindem gama de servicii și cu instalare și service pentru pompe de căldură, comercializarea de vopsele și tapet profesional, respectiv dorim să deschidem un magazin de instalații.

Profesionalism

Ingeniozitate

Promptitudine

Pentru un client mulțumit!

Contactează-ne cu încredere!

Shopping Cart
Scroll to Top